image.JPG

| L. H. | HALLWAY

BALSALL COMMON, UK

What a challenge this hallway was!
The client had a couple of drawings from different architects but was not quite sure about it. He wanted something unique and a “wow” factor.
The entrance was dark, and the second floor connecting the two parts of the house was built covering the front door’s arch.
As it is a listed building, we could not change the windows’ size to improve natural light. We then decided to create a modern and bright design, with plenty of glass to increase lighting to the room. Instead of two flights of stairs, we built a single one using different materials and a glass bridge circulation allowing natural light to flow. The aluminium skirting board with Led lighting ties up the contemporary design.
Slide below to see what it looked like before.

redo.jpg
17.jpg
07,1.jpg
05,1.jpg
04.jpg
10,1.jpg
15,1.jpg
01.jpg

CLOAKROOM

Bold social bathroom in blush and black touches 

BEFORE