|RM RESIDENCE|

BEDROOM + CLOSET

The first step was to divide the bedroom and dressing area. A wardrobe was used as the dividing element. The ceiling’s plaster was designed to follow the wardrobe’s contour with indirect lighting.

A narrow niche was created behind the wardrobe for pictures and objects, breaking the wall monotony.

 

The client wanted a makeup vanity area and a space to store hair dryer, brushes and more. Exclusive furniture was developed with indirect lighting, providing an efficient Color Reproduction Index (CRI).

 

Small niche chest, with hidden power outlets, was developed to accommodate the objects. This furniture has drawers to store media equipment and a panel hiding the television cables.

The bed has a contemporary design. A cushioned headboard is placed along the entire wall.

 

A closet was divided with the couple’s needs in mind, including large sliding doors in grey mirrored glass with aluminium contour and focal lighting.

 

Bespoke lighting was developed for the two areas, highlighting the different elements.

SANTA CRUZ DO SUL, BRAZIL 

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon

39 Ludgate Hill
Birmingham B3 1EH
United Kingdom
rossiandmore@gmail.co
m