PHOTO-2021-06-28-23-15-58.jpg

| S. H. | ANNEX

SOLIHULL, UK

logo2.png

Space planning was crucial when we were working on this Airbnb project.

A renovation design with eco-friendly flooring, painting and new techlogies such as infrared heater panels.

We maximized space with clever use of furniture and storage. Practical solutions were used, like a floor to wall swivel mount for TV and the sliding door panels, bringing privacy to the bedroom and improve circulation.

PHOTO-2021-06-28-21-56-46.jpg
PHOTO-2021-06-28-21-56-50.jpg
PHOTO-2021-06-28-21-56-47 (1).jpg
PHOTO-2021-06-28-21-56-48.jpg
PHOTO-2021-06-23-22-05-27.jpg
PHOTO-2021-06-23-22-05-32.jpg
PHOTO-2021-06-28-21-56-46 (1).jpg
PHOTO-2021-06-23-22-05-28 (1).jpg
PHOTO-2021-06-23-22-05-28.jpg
PHOTO-2021-06-23-22-05-30.jpg
PHOTO-2021-06-23-22-05-33.jpg
PHOTO-2021-06-28-21-56-49.jpg
PHOTO-2021-06-28-21-56-49 (1).jpg
PHOTO-2021-06-23-18-44-59 (1).jpg
PHOTO-2021-06-23-18-44-58.jpg