LIVING + HOME OFFICE

|ZZ LOUNGE|

BALSALL COMMON, UK

LIVING ROOM WITH DOUBLE FUNCTION

This living room was designed for the family daily and social use, as well as reserve space for the home office. The existing desk was located near the window and a sideboard makes a distinction between both different uses.

Spotlights highlight and values ​​objects and creates drama to space. Multiple light use options are possible with the use of the dimmer and a well light distribution around the room

Neutral colours and minimalist style contrast with the use of wood, iron and the ceramic coating behind the TV, which imitates ripped wood. This coating hides the wires and despite being a prominent element in the environment, leaves the TV in a second plane.

The lacquered white joinery has drawers and two doors for storage. It also serves as a base for a large frame supported.

Plants finalize the balance of the room.

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon