| S.T | PLAYROOM

COVENTRY, UK

That was an interior design project that we loved to perform.

When developing a project, we always think about timeless design. This area is now a playroom but it could possibly have another use in a few years, hence we proposed the floor plan for future alternatives on the image below.

We chose a colour scheme with blues and yellows to bring joy, brightness and a touch of softness to the room.

​Below the centralised bay window, a bespoke bench with drawers and a space for reading and relaxing were designed.

A great highlight of this playroom is the swing chair beside the bench. A wooden ladder and wall climbing rocks bring fun and amusement to the room.

 

On the other side, we designed bespoke joinery shelves to display all the toys. Drawers below this unit allow easy access to children.

Mood Board with the Design Conception and the Layout floor plan for the playroom.

A proposed layout floor plan to turn the room in a different use in the future.

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon